Vi har två stugor som uthyres veckovis under hela året.
Kontakta oss för att se ledighet och möjlighet till boende i stuga med otrolig utsikt mot Åresskutan och fjällvärlden. Skogen bakom knuten och när  till Almåsa slalombacke med underbar utförsåkning samt mycket fina längdspår. Runt om i Offerdal finns mycket fina dags eller flerdagarsturer att göra till sevärdheter, berg och fjäll eller för fiske, skoter eller skidturer vintertid och även sommartid vandringar och utflykter eller andra naturupplevelser.
Bägge stugorna är drygt 80 kvadratmeter stora med vidunderlig utsikt över fjällen mot bla Åreskutan, Sylarna, Skäckerfjällen och Ansätten.
Ena stugan utrustad med Bastu. Bägge stugorna har sängplatser för ca 6 personer och utrustade med diskmaskin, bredband, dusch och toalett samt öppen spis för mysig eld om man så önskar. Grill och vi kan fixa guidade turer sommar som vinter i skogslandet och närliggande fjäll med bland annat fiske, skoter, skidor, vandringar med övernattningar i stugor, tält eller bivack. Vill ni uppleva något utöver det vanliga i en spännande vildmark finns det bara utanför döärren eller ibland efter viss transport.